Meer resultaten voor kngf telefoonnummer

 
kngf telefoonnummer
 
Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds KNGF, St. telefoonnummer en adres Opzeggen.nl.
1180 AM AMSTELVEEN. Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds KNGF, St. Telefoonnummer Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds KNGF, St. Wat is het telefoonnummer van Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds KNGF, St? Je kunt het makkelijkste 020 496 93 33 gebruiken om Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds KNGF, St.
Contactpagina.
T 033-467 29 29. Ma t/m vr 8.30 17.00 uur. Vanaf het Centraal Station buslijn 6, 7, 8, 77, 78, 79, 101, 102. Halte Blekerseiland tegenover KNGF of om de hoek bij KNGF. Te voet vanaf het Centraal Station 20 minuten.
Kon. Ned. Genootsch. Fysioth./ KNGF Regiokantoor Midden-Ned. in Amersfoort Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Kon. Fysioth./ KNGF Regiokantoor Midden-Ned. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Kon. Fysioth./ KNGF Regiokantoor Midden-Ned.
KNGF Vacatures, adres en telefoonnummer ICTerGezocht.nl. user. question-circle. dropbox. exclamation. folder-open-o. sign-in. exclamation-triangle. ban. youtube. building-o. icon-mouse-pointer. angle-
Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF is de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF richt zich op de ontwikkeling van de fysiotherapeuten en het behartigen van de beroepsinhoudelijke, sociaal-maatschappelijke en economische belangen van de fysiotherapie in het algemeen en van de leden van de vereniging KNGF in het bijzonder.
Contact kngf.nl.
Ma t/m vr 8.30 17.00 uur. Voor vragen over het lidmaatschap en de contributie. T 033-467 29 29. Ma t/m vr 8.30 17.00 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn om bij contact uw KNGF relatienummer te vermelden. U kunt terecht op de speciale perspagina.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.
kngf.nl.
De Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg Wkkgz. Wat doet het KNGF voor intramurale fysiotherapie? Waarde van Kennis. Van onderzoek naar praktijk. Voldoet uw organisatie aan de de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG? Deze poll werkt alleen als uw browser cookies ondersteunt.
KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
In regio's' onderverdeeld en met een vooruitstrevend kwaliteitsprogramma maakt het KNGF zich sterk voor ongeveer 20.000 leden. Het hart van het KNGF klopt in de regio's.' Daar voeren we het kwaliteitsbeleid uit en bouwen we aan het IOF Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie.
Kom in contact met KNGF Geleidehonden.
Ingang van het gebouw van KNGF Geleidehonden in Amstelveen. Alle contact en bankgegevens van KNGF Geleidehonden vind je op deze pagina. Ook kun je hier informatie aanvragen, je adresgegevens of postwensen wijzigen en lezen hoe de klachtenprocedure in zijn werk gaat.

Contacteer ons