Zoeken naar vacature kngf fysiotherapie

 
vacature kngf fysiotherapie
 
Stagevacature: Gezocht: IT stagiair Stageplaza.nl.
Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie dit bedrijf in Amersfoort is dé beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland met meer dan 19.000 leden. Het dit bedrijf bev. Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in. Andere stages bij dit bedrijf. Marketing Eventmanagement Content management. Inloggen Blog Over ons Contact. Schrijf je in Stage zoeken Door stages bladeren Stage in het buitenland. Plaats vacature Stagiair zoeken Door stagiaires bladeren Internationale stagiaires.
Vacature Algemeen fysiotherapeut Nuenen.
Contact en route. Vacature Algemeen fysiotherapeut. Fysiotherapie Het Steenen Huys is een praktijk waar naast de twee eigenaren 2 medewerkers werkzaam zijn. Naast algemene fysiotherapie hebben wij tal van specialisaties zoals bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, schouder/knie revalidatie en haptonomie. We zijn kleinschalig en persoonlijke aandacht voor de cliënt staat bij ons voorop. Wij doen geen groepsbehandeling en werken nauw samen om van elkaars expertise optimaal gebruik te kunnen maken. Meer informatie over onze praktijk vind je op www.fysiotherapiehetsteenenhuys.nl. Wij zoeken per direct een algemeen fysiotherapeut die voor de toekomst ook de intentie heeft zich te specialiseren of daar al mee bezig is. De functie betreft in eerste instantie een tijdelijk verband dat bij goed functioneren overgaat in een vast dienstverband. De arbeidstijd is minimaal 3 dagen per week. De werkdagen worden na overleg vastgelegd. Naast registratie in het KNGF kwaliteitsregister en BIG register vragen wij om de volgende kennis en vaardigheden competenties.
Kngf-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
Je bent in bezit van je diploma fysiotherapie, je staat ingeschreven in zowel het BIG register, als het Kwaliteitsregister van het KNGF. Gesponsord vacature opslaan. De Posten 2 reviews. Je beschikt over het diploma fysiotherapie en bent geregistreerd als fysiotherapeut in het BIG-register en het KNGF kwaliteitsregister.
Fysiostart; De startpagina voor fysiotherapeuten; vacatures werk uitzendbureau's.'
Naam: Fysiotherapie en kinderfysiotherapie Buurse. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Buurse Vacature: Gezocht voor onze praktijk in Buurse, Een gedreven en flexibele fysiotherapeute. Met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. In het bezit zijn van een verbijzondering binnen de fysiotherapie is een pre. Voor meer informatie en reacties kunt een brief/cv sturen, of u wenden aan: Ankie Haas.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.
FSV Fysiek Nieuws.
Vacature KNGF Studentenraad. Vacature KNGF Studentenraad. Herken je jezelf in de volgende oneliners, reageer dan snel! Je bent een kritische / gemotiveerde student met een passie voor het vak fysiotherapie! Je zit in je eerste of tweede jaar van je studie.
Home Fysiotherapiepraktijk.
Accreditaties en samenwerkingen. Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde is aangesloten bij het KNGF en neemt deel aan hun klachtenregeling. Lees meer over KNGF klachtenregeling. Heeft u laatst een email gekregen van een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg waarin u gevraagd wordt deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek?
Douglas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn Vacature.
Ben jij een ondernemende, enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut, die met veel plezier werkt en graag in teamverband zijn/haar kwaliteiten verder wil laten groeien, reageer dan op deze vacature per email naar janet@douglas-fysiotherapie.nl. Heup Knie Prothese Netwerk. Over Douglas Fysiotherapie. Over Douglas Fysiotherapie.
Vacatures werken bij KNGF Geleidehonden.
Vacature stagiair Team Online. KNGF Geleidehonden zoekt collega's.' Trainer oefent in en uitstappen van een trein op Amsterdam Centraal Station. Als groeiende organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van onze teams?

Contacteer ons