Meer resultaten voor kngf fysio

 
kngf fysio
 
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Fysio Alphen.
Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Stel uw vraag aan onze specialist. Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af? Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. David van Santen Oedeemtherapeut. Je naam mag niet leeg zijn. Dit is een verplicht veld. Kanker is een ingrijpende ziekte. Tijdens en na de behandeling kun je last krijgen van allerlei klachten ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling van kanker. Dit kan zorgen voor belemmeringen in het dagelijks functioneren, op het werk, tijdens het sporten en zelfs op emotioneel en sociaal vlak. Oncologiefysiotherapie draagt bij aan je herstel en heeft een gunstige invloed op je psychische draagkracht. U kunt meer lezen over Fysio Alphen en de oncologische zorg die wij bieden.
kngf.nl.
Fysiotherapeut bij fysiotherapie de Rooy. Multiprofessioneel opleiden: dan leer je dat elkaar nodig hebt. Ria Nijhuis-van der Sanden. Hoogleraar paramedische wetenschappen. Vertrouwen in beweging. Richting geven aan fysiotherapie. Hulp bij uitvoering AVG. Algemene verordening gegevensbescherming. Wat doet het KNGF voor intramurale fysiotherapie?
Welkom op KNGF-Richtlijnen.
Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF stelt deze richtlijnen en statements online beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Hiermee faciliteert het KNGF kwalitatief goed fysiotherapeutisch handelen op grond van de meest actuele informatie op het gebied van de fysiotherapie.
Home.
Lid worden of aanmelden CKR. Hebt u nog geen KNGF account en wachtwoord en wilt u lid worden van het KNGF, een beroepsinhoudelijke vereniging of aanmelden voor het CKR? Maak eerst een account aan. MijnKNGF is de site voor alle KNGF-relaties.
KNGF beroepsvereniging voor fysiotherapeuten.
Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF is de beroepsvereniging van fysiotherapeuten. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het lidmaatschap van het KNGF is niet verplicht. Kijk voor meer informatie over het KNGF op KNGF.nl.
Uitkomst overleg tussen SKF en KNGF Keurmerk Fysiotherapie.
Inmiddels zijn meer dan 2500 fysiotherapeuten betrokken bij het Keurmerk en als gevolg hiervan heeft het peer assessment professionele intervisie, praktijkvisitatie en dataverzameling in andere vormen ook een vlucht genomen bij duizenden niet bij het Keurmerk aangesloten therapeuten middels het KNGF Plusprogramma dat in de zomer van 2016 volgde.
Home.
Welkom bij de KNGF website voor Evidence Based Products. De KNGF Evidence Based Products site is uw online hulp: voor, tijdens en na een behandeling. U vindt hier mono en multidisciplinaire richtlijnen, evidence statements en standaarden beweeginterventies, die eigendom zijn van het KNGF of waarin het KNGF heeft geparticipeerd.
FysioNet: KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie of de Fysiotherapeut? FysioNetwerken.
KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie of de Fysiotherapeut? Hoe presenteren we ons naar de verschillende doelgroepen zoals leden, stakeholders en consument? Een vraag die gesteld werd in het kader van de vernieuwing van het KNGF. Het bestuur koos voor de lijn om naar leden en stakeholders voortaan het merk Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie KNGF te gaan voeren.
KNGF-ledenvoordeel VvAA.
U ontvangt 33% KNGF-ledenkorting. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van VvAA, wel van het KNGF. Bekijk de details. Loopt in uw beroep als fysiotherapeut tegen juridische dilemma's' aan, dan kunt u vertrouwen op deskundige hulp van onze gespecialiseerde juristen en advocaten.

Contacteer ons