Op zoek naar mijn fysionet?

 
mijn fysionet
 
Ervaringen Fysio 2 Move.
Uit onderzoek bleken mijn bloedvaten gedeeltelijk dichtgeslibt en werden mijn spieren onvoldoende van zuurstof voorzien, waardoor de pijn ontstond. De vaatchirurg stelde voor om met fysiotherapie een looptraining te starten, om een eventuele vaatoperatie te voorkomen en de klachten te verminderen.
Vacatures voor de fysiotherapeut FysioVacature.
We hebben voordelige abonnementen voor als u vaker personeel zoekt. Kandidaten zijn gemakkelijk te selecteren op basis van de afstandbepaler of op werkervaring en verbijzondering. De nieuwste vacatures worden automatisch doorgeplaatst op FysioForum, Twitter, Facebook, Indeed en rondgemaild via onze vacaturemelder.
KNGF vacaturebank kngf.nl.
De nieuwe vacaturebank biedt u meer mogelijkheden om u te onderscheiden. U kunt uw profiel verrijken, waardoor de kans op een passende match groter is. Hebt u vragen, neem dan contact op met de afdeling Ledenvoorlichting 033 467 29 29 of mail naar ledenvoorlichting@kngf.nl.
kngf.nl.
Ja, en ik gebruik hierbij de KNGF-toolkit. Ja, maar ik maak hierbij geen gebruik van de KNGF-toolkit. Breng uw stem uit. Nee, ik informeer mijn patiënten niet 0% 0 stemmen. Ja, en ik gebruik hierbij de KNGF-toolkit 70% 123 stemmen.
Home.
uw praktijkgegevens aanpassen. online aanmelden voor een KNGF-scholing, een lidmaatschap of het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Met vragen kunt u terecht bij een medewerker van de afdeling Ledenadministratie van het KNGF. Meer informatie over deze afdeling kunt u vinden onder Contact.
Landelijke Database Fysiotherapie.
Uw reeds aangeleverde data raakt u niet kwijt; deze zetten wij binnen 24u na uw aanmelding netjes voor u terug. Wat als ik mijn praktijk niet opnieuw aanmeld? Op 3 juli 2018 worden de oude EPD-LDF koppelgegevens gebruikersnaam en wachtwoord geïnactiveerd.
Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie CKR kngf.nl.
Behaalde punten kunnen nu, op mijn kngf.nl, worden verschoven van een deelregister naar het vakinhoudelijk deel AF of het kwaliteitsdeel. Het volgen van een verkorte masteropleiding geeft nu recht op vrijstelling in een deelregister naar keuze. Voorheen gaf het volgen van een verkorte masteropleiding alleen recht op vrijstelling voor het register waarop de verkorte master van toepassing was.
Carola van Ham IN2FYSIO.
Samenhangend met mijn gewekte interesse voor bekkenproblematiek heb ik bij de Erasmusuniversiteit de aanvullende opleiding voor bekkenbodem therapie gevolgd. Door specifieke oefeningen en adviezen kunnen allerlei vormen van incontinentie en/of verzakkingen behandeld worden. Omdat mijn visie langzamerhand steeds breder en holistischer werd ben ik in 2006 de opleiding tot visceraal therapeut gaan volgen.
Pijn bij vrijen: een veelvoorkomende klacht.
Super Dank jullie wel., Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, 2017-06-19 0124.: Super Dank jullie wel, mijn vrouw heeft waarschijnlijk PTSS op dat gebied en ik heb altijd maar één doel in mijn leven gehad, haar daarvan te bevrijden.

Contacteer ons