Meer resultaten voor mijn fysionet

 
mijn fysionet
 
Medewerkers Fysiotherapie Hans Pastoors paramedici Tiel.
Vanwege mijn interesse in fysiotherapie ben ik verzorger geweest bij de tennis en voetbalclub. Hierdoor kreeg ik veel verschillende sportblessures te maken, hoofdzakelijk spierblessures knie en enkelklachten. Mijn stage tijdens de studie fysiotherapie heb ik daarom ook bewust gelopen bij voetbalclub FC Utrecht.
Welkom.
In 2005 heb ik tevens mijn diploma als Medical Fitness Instructor en Personal Trainer behaald en mijn certificaat als stoelmasseuse. Ik ben vanaf 2005 tot 2010 werkzaam geweest als fysiotherapeute in Bussum, waar ik mensen behandelde van verschillende culturen en achtergronden.
Links Mijnbekkenbodem.nl.
website van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek. website van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie. website en app van ProFundum instituut voor bekkenfysiotherapie. Wat is bekkenfysiotherapie? Vind een MAPLe specialist. Tips voor een goed gesprek over mijn klachten.
FysioNet: MijnFysioNet sterk verbeterd FysioNetwerken.
H et nieuwe Mijn FysioNet is live. Nu sneller en beter leesbaar, ook op uw iPad of tablet. U kunt de komende periode nog via de oude site Mijn FysioNet raadplegen. Vanaf januari gaan we helemaal over op de nieuwe site.
2013-04 FysioPraxis april 2013 by KNGF de Fysiotherapeut issuu. Issuu.
Become a Publisher Publish. Discover Categories Issuu Store. Sign up Log in. KNGF de Fysiotherapeut. Published on Dec 24, 2013. 2013-04 FysioPraxis april 2013. 2013-04 FysioPraxis april 2013. Published on Dec 24, 2013. Connecting content to people. Advertise on Issuu.
Waar kan ik zien wat mijn URL Linkedin accountnaam is?
Home Veelgestelde vragen werkzoekende Waar kan ik zien wat mijn URL Linkedin accountnaam is? Waar kan ik zien wat mijn URL Linkedin accountnaam is? Dit kun je zien op jouw profiel pagina onder jouw foto of door jezelf te googelen.
Inloggen KNGF.
Bent u een nieuw lid of geregistreerd fysiotherapeut en hebt u nog nooit eerder op Mijn FysioNet ingelogd? Hebt u niet eerder een gebruikersaccount voor Mijn FysioNet aangevraagd en wenst u gebruik te maken van diensten van het KNGF? Klik dan hier om u te registreren op Mijn FysioNet.
Fysiotherapie de thij Medewerkers.
Mijn naam is Mariska van Gils en in 2003 afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool te Enschede. In 2005 heb ik de opleiding tot allround sportfysiotherapeute afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Tevens ben ik als sportfysiotherapeut betrokken bij het eerste damesteam van O.H.C.
Home.
Kies dan Registreer en maak uw account aan. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor het KNGF lidmaatschap, een lidmaatschap van een beroepsinhoudelijke vereniging of het CKR. Met vragen kunt u terecht bij een medewerker van de afdeling Ledenadministratie van het KNGF.

Contacteer ons