Meer resultaten voor directeur kngf

 
directeur kngf
 
Directie kngf.nl.
Producten en Diensten. Producten en Diensten. Over Ons Directie. Voor de pers. Bent u nog geen lid? Bekijk hier welke voordelen een lidmaatschap biedt en hoe u lid kunt worden. T: 06 53 23 47 05. Volg ons ook via.:
KNGF wil directeur met kanker ontslaan Financieel Telegraaf.nl.
KNGF laat in een reactie weten dat in de Raad van Toezicht nooit op respectloze wijze is gesproken over Ellen Greve. Er werd geconstateerd dat mevrouw Greve geen draagvlak meer had, nadat het management team, de ondernemingsraad en een meerderheid van het personeel het vertrouwen heeft opgezegd in de directeur.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden Nieuws CBF Centraal Bureau Fondsenwerving.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden. Radio en tv-spotjes. Iets vragen of melden? 31 augustus maakte KNGF Geleidehonden bekend dat directeur Ellen Greve per 1 september afscheid neemt van KNGF Geleidehonden. Ellen Greve heeft 13 jaar voor de organisatie gewerkt.
Bestuur KNGF kngf.nl.
Het KNGF bestuur bestaat uit een voorzitter en vier fysiotherapeuten. Ieder bestuurslid heeft een eigen aandachtsgebied. Het KNGF bestuur is vanaf haar aanstelling in juni 2014 actief om het contact met leden te versterken en de leden direct zeggenschap te geven over beleid en activiteiten van de vereniging.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Meta Neeleman nieuwe directeur KNGF Geleidehonden.
Meta Neeleman nieuwe directeur KNGF Geleidehonden. 29 januari 2018. Meta Neeleman nieuwe directeur KNGF Geleidehonden. De raad van toezicht van KNGF Geleidehonden is bijzonder verheugd aan te kondigen dat per 1 april 2018 Meta Neeleman 49 is benoemd tot directeur-bestuurder van KNGF Geleidehonden.
Nieuwe directeur KNGF Geleidehonden Amstelveen.
Nieuwe directeur KNGF Geleidehonden. Nieuwe directeur KNGF Geleidehonden. Door Johan Bos op 30 januari 2018 om 1243: in de categorie Sociale aangelegenheden en welzijn. De raad van toezicht van KNGF Geleidehonden heeft Meta Neeleman 49 benoemd tot directeur-bestuurder. Zij volgt Peter van der Heijden op, die interim bestuurder was, en treedt 1 april in dienst.
Vorig jaar nog bonus voor directeur KNGF Geleidehonden, en nu ontslag NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Vorig jaar nog bonus voor directeur KNGF Geleidehonden, en nu ontslag. Eerst gaf de raad van toezicht de directeur een bonus. Toen die tot ophef leidde, nam diezelfde raad daar direct afstand van.
Meta Neeleman directeur KNGF Geleidehonden Vakblad Fondsenwerving.
Meta Neeleman directeur KNGF Geleidehonden. Gepubliceerd op: 06 februari 2018. Meta Neeleman is per 1 april 2018 benoemd tot directeur-bestuurder van KNGF Geleidehonden. Zij volgt hiermee interim-bestuurder Peter van der Heijden op. Meta Neeleman, van oorsprong journalist, is een ervaren directeur-bestuurder en al jaren betrokken bij maatschappelijke organisaties.

Contacteer ons