Resultaten voor fysiotherapie vacatures kngf

 
fysiotherapie vacatures kngf
 
Douglas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn Vacature.
Ben jij een ondernemende, enthousiaste psychosomatisch fysiotherapeut, die met veel plezier werkt en graag in teamverband zijn/haar kwaliteiten verder wil laten groeien, reageer dan op deze vacature per email naar janet@douglas-fysiotherapie.nl. Heup Knie Prothese Netwerk. Over Douglas Fysiotherapie. Over Douglas Fysiotherapie.
Kngf vacatures, werk, jobs Jobrapido.com.
Functie-eisen Je beschikt over het diploma fysiotherapie en bent geregistreerd als fysiotherapeut in het BIG-register en het KNGF. Jouw favoriete vacatures zien? Fysiotherapeut Ouderenzorg Parttime. Je beschikt over het diploma fysiotherapie en bent geregistreerd als fysiotherapeut in het BIG-register en het KNGF kwaliteitsregister.
Meldpunt Contractering Fysiotherapie door KNGF Nationale Zorggids.
Meldpunt Contractering Fysiotherapie door KNGF. 22 augustus 18. De beroepsvereniging voor fysiotherapeuten Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF gaat een Meldpunt Contractering Fysiotherapie lanceren op 4 september. Hiermee wil de vereniging fysiotherapeuten oproepen om ervaringen te delen in contracten afsluiten met zorgverzekeraars.
Vacature.
Je hebt de HBO opleiding Fysiotherapie succesvol afgerond en je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF. Je bent in staat om in teamverband en multidisciplinair te werken. Je kan zowel individueel als in groepsverband behandelen. Je beschikt bij voorkeur over ervaring in de ouderenzorg.
Douglas Fysiotherapie Alphen aan den Rijn Tarievenlijst Fysiotherapie.
Groepszitting voor specifieke behandeling van 3 personen 2658., In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie KNGF. De rechten en plichten van de patiënt zijn binnen onze praktijk vastgelegd in de modelregeling fysiotherapeut-patiënt van het KNGF.
Home Fysio Active.
Neem contact op. Geregistreerd bij KNGF. Welkom bij Fysio Active. Het adres voor therapeutische begeleiding op maat. Een hecht team bestaande uit gedreven fysiotherapeuten en een haptotherapeut werken samen met u aan uw herstel. Uw hulpvraag is leidend in het vormen van een behandelplan. De therapeuten van Fysio Active krijgen continue bijscholing en hebben jarenlange ervaring. Fysio Active levert u alleen de beste zorg. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan in het Centraal kwaliteitsregister. We volgen de nieuwste ontwikkelingen en werken mee aan onderzoek en innovatie. Fysio Active biedt uitgebreide faciliteiten en middelen die horen bij de hedendaagse fysiotherapie.
Vacatures Stichting Gezondheidcentra Utrecht.
In de KNGF richtlijn staat uitgebreid Lees meer. Sportspreekuur 26 april 2018. April 19, 2018. Sportspreekuur 26 april 2018 De fysiotherapeut en de podotherapeut slaan de handen ineen! Op donderdag 26 april aanstaande tussen 825: en 1030: Lees meer. COPD informatiedag Lunetten groot succes! April 6, 2018. COPD informatiedag Lunetten groot succes! Donderdag 29 maart vond er in het gezondheidscentrum een speciale bijeenkomst plaats voor mensen met Lees meer. Gezondheidscentrum Het Zand. Heeft u vragen? Stel ze aan ons! Stuur een e-mail naar: fysiotherapie@gezondsgu.nl. Bel: 030 280 80 10. 8.00 21.00 uur. 7.30 17.00 uur. 8.00 21.00 uur. 7.30 17.00 uur. 8.00 17.00 uur. Contact Fysiotherapie Het Zand.
Vacatures: Fysiotherapie kngf Maart 2019 Jooble.
Dat is gratis! Vacatures Fysiotherapie kngf. 1-20 van 439 resultaten. Accountmanager verpleeghuizen/ fysiotherapie. Accountmanager verpleeghuizen/ fysiotherapie Voor onze Sales Buitendienst zijn wij op zoek naar een Accountmanager verpleeghuizen/fysiotherapie. Binnen een team van gedreven collegas ga je aan de slag en ben je binnen jouw regio verantwoordelijk voor de verkoop van de online.
Fysiostart; De startpagina voor fysiotherapeuten; vacatures werk uitzendbureau's.'
Naam: Fysiotherapie en kinderfysiotherapie Buurse. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Buurse Vacature: Gezocht voor onze praktijk in Buurse, Een gedreven en flexibele fysiotherapeute. Met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. In het bezit zijn van een verbijzondering binnen de fysiotherapie is een pre. Voor meer informatie en reacties kunt een brief/cv sturen, of u wenden aan: Ankie Haas.

Contacteer ons