Meer resultaten voor kngf fysiotherapie contact

 
kngf fysiotherapie contact
 
Contact Fysiocenter Flakkee.
Dinsdag 08.00 18.00u.; Woensdag 08.00 20.00u.; Donderdag 08.00 18.00u.; Vrijdag 08.00 18.00u. 3244 AK Nieuwe-Tonge. Grotere kaart bekijken. 3249 AG Herkingen. Wij zijn aangesloten bij de het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT.
KNGF Geleidehonden home.
Zo kunnen we jouw ervaring eenvoudiger en beter maken, je relevante advertenties tonen en de effectiviteit van deze advertenties meten. Wil je weten welke gegevens in de cookies staan, bekijk dan ons privacy statement. Klik op de knop om cookies te accepteren.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Fysio Alphen.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Stel uw vraag aan onze specialist. Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af? Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Fysiopraxis KNGF Dock35 Media.
Zij streven er voortdurend naar het fysiotherapeutisch handelen van alle leden kwalitatief te ontwikkelen, door onderzoek en door elkaars functioneren positief kritisch te beoordelen. FysioPraxis is het officiële tijdschrift van het koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. FysioPraxis informeert haar 19.000 leden over fysiotherapie in de breedste zin van het woord.
Klacht fysiotherapie Zorgklacht.nl.
LET OP: Naast het direct kenbaar maken van de klacht bij de fysiotherapeut zelf, kunt u de klacht over uw fysiotherapeut ook kenbaar maken bij een onafhankelijke instantie. Bijvoorbeeld wanneer direct contact met de fysiotherapeut of andere medewerker van de fysiotherapie praktijk niet wenselijk is.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.
Construction Fysiotherapie Groningen Construction Fysiotherapie Groningen Sportfysiotherapie en Actieve Revalidatie.
De fysiotherapie praktijk in Groningen bestaat uit een driemans maatschap. Joeval Benjamins, Ms Fysiotherapeut specialisatie Sport. Tel: 06 464 16 774. Construction Fysiotherapie Groningen. Master sport fysiotherapeut KNGF kwaliteitsregister. 12 jaar betrokken geweest als docent sportrevalidatie aan de Hanze Hogeschool Groningen.
KNGF cursus fysiotherapie bij FysioLinks Fysiolinks.
Iedereen die bij FysioLinks werkzaam is, staat dagelijks in contact met collega fysiotherapeuten, waardoor we op de hoogte blijven van wat er in de praktijk gebeurd. De uitdaging die we hierbij aangaan is de theoretische stof uit de KNGF cursus fysiotherapie op een begrijpelijke manier te vertalen naar het dagelijks werk van de fysiotherapeut.
Contact Fysiotherapie de Waterpoort.
Fysiotherapie de Waterpoort. Webdesign Studio Liedorp Webdevelopment door Internetbureau Antum. Maak een afspraak. Orthopedische Manuele Therapie. Fysiotherapie bij COPD. Looptraining bij Claudicatio Intermittens etalagebenen. Beweegprogramma COPD KNGF. Beweegprogramma Artrose KNGF. Beweegprogramma Diabetes Mellitus type 2. Beweegprogramma Oncologie KNGF. Inloopspreekuur Algemene Fysiotherapie.

Contacteer ons