Zoeken naar kngf fysiotherapie contact

 
kngf fysiotherapie contact
 
Fysiotherapie Norg Klachtenregeling KNGF.
Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw fysiotherapeut of contact op te nemen met de praktijk waar deze werkt. Als u zich daar zekerder bij voelt, kunt u een bekende uit uw familie of vriendenkring vragen hierbij aanwezig te zijn. Ook kunt u via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF een bemiddelingsgesprek aanvragen.
KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Binnen het KNGF is een aantal commissies actief. Wetenschappelijke Raad Fysiotherapie en Provisorium Fysiotherapie. Het Ministerie van VWS heeft op 27 november 2000 de Wetenschappelijke Raad Fysiotherapie en het Provisorium Fysiotherapie geïnstalleerd. Wetenschappelijk College Fysiotherapie. Op 7 december 2005 heeft de AV het Wetenschappelijk College Fysiotherapie ingesteld.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Zorgen.nl.
Het KNGF heeft 19.000 leden, bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Centraal Kwaliteitsregister CKR. Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan zijn leden. Binnen het KNGF zijn een aantal beroepsinhoudelijke verenigingen actief die zich richten op een specifiek beroepsterrein binnen de fysiotherapie.
Kom in contact met KNGF Geleidehonden.
Ingang van het gebouw van KNGF Geleidehonden in Amstelveen. Alle contact en bankgegevens van KNGF Geleidehonden vind je op deze pagina. Ook kun je hier informatie aanvragen, je adresgegevens of postwensen wijzigen en lezen hoe de klachtenprocedure in zijn werk gaat.
Contact Landelijke Database Fysiotherapie.
Dataverzameling is een onderdeel van het KNGF Plusprogramma. Praktijken kunnen de data monitoren via de KNGF-ZKA rapportage van de Landelijke Database Fysiotherapie. Voor een Plus contract per 1 juli 2017 dient u vanaf 1 april 2017 maandelijks data aan te leveren. De aanmeldprocedure bij de LDF duurt maximaal 2 weken. Opt-in en het aanleveren van data in de LDF. Met ingang van 1 januari 2016 moeten alle patiënten expliciet toestemming geven voor het uitwisselen van hun gegevens vanuit het EPD naar de Landelijke Database Fysiotherapie LDF. Hiervoor geldt het zogenaamde Opt-In principe. Deze maatregel is genomen in verband met de aanscherping van de privacywetgeving. Uw EPD-systeem is hierop al voorbereid. Wat betekent het voor u in de praktijk? We zetten op deze pagina alles voor u op een rijtje. 2013, Landelijke Database Fysiotherapie. Alle rechten voorbehouden. Informatie voor Patiënten. Landelijke Database Fysiotherapie Contact.
Contact kngf.nl.
Voor vragen over Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie. T 033-467 29 29. Ma t/m vr 8.30 17.00 uur. Voor vragen over het lidmaatschap en de contributie. T 033-467 29 29. Ma t/m vr 8.30 17.00 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn om bij contact uw KNGF relatienummer te vermelden.
Contact Dag van de Fysiotherapeut.
Het KNGF organiseert de Dag van de Fysiotherapeut 2017. Vragen of suggesties? Neem dan contact op met het Projectteam van de DvdF via dvdf@kngf.nl. Vragen over uw registratie? Vragen over uw registratie kunt u stellen aan de afdeling Ledenvoorlichting: ledenvoorlichting@kngf.nl.
kngf.nl.
Fysiotherapeut bij fysiotherapie de Rooy. Multiprofessioneel opleiden: dan leer je dat elkaar nodig hebt. Ria Nijhuis-van der Sanden. Hoogleraar paramedische wetenschappen. Vertrouwen in beweging. Richting geven aan fysiotherapie. De Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg Wkkgz. Wat doet het KNGF voor intramurale fysiotherapie?
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie Fysio Alphen.
KNGF: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Al sinds 1889 behartigt het KNGF voor ruim 22.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Stel uw vraag aan onze specialist. Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af? Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contacteer ons