Meer resultaten voor kngf vacatures fysio

 
kngf vacatures fysio
 
Alle vacatures van KNGF te Amersfoort. Solliciteer nu op een baan bij KNGF!
Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF is de landelijke beroepsorganisatie voor ruim 22.000 fysiotherapeuten. Specialisten die ervoor zorgen dat mensen binnen hun vermogen zo optimaal mogelijk kunnen bewegen. Onze leden zorgen zo voor een directe bijdrage aan de kwaliteit van leven.
Grote zorgen KNGF om afnemende dekking fysiotherapie Medisch ondernemen MedischOndernemen.
5 december 2017 BRON: Medisch ondernemen. Grote zorgen KNGF om afnemende dekking fysiotherapie. Het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie KNGF waarschuwt voor de sterk afgenomen dekking voor fysiotherapie. Met uitzondering van CZ hebben alle zorgverzekeraars het aantal behandelingen voor fystiotherapie verlaagd.
Klachtenregeling KNGF.
Dat kan variëren van een waarschuwing, berisping of schorsing uit bepaalde rechten van het lidmaatschap van het KNGF tot ontzetting uit het lidmaatschap van het KNGF en schrapping uit het Centraal Kwaliteitsregister. Daarnaast kan de commissie bepalen dat de zaak gepubliceerd wordt in het verenigingsblad van het KNGF.

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
Home.
Het KNGF heeft een collectief abonnement op de NPi-service en de NPi-kortingskaart. Alle leden van het KNGF met een Compleet-lidmaatschap hebben toegang tot alle 10 themas van de NPi-service en krijgen 10% korting op alle NPi-cursussen in de cursuskalender. Op dit moment hebben 7511 KNGF-leden met een Compleet-lidmaatschap een account aangemaakt op www.mijnnpi.nl. Mobilizing Awareness voor fysio en oefentherapeuten.
Vacature fysiotherapeut Amersfoort MTC de Fysioclub.
Deze vacature is reeds vervuld, houd ons vacatureoverzicht op onze website in de gaten voor toekomstige vacatures. MTC de Fysioclub is een ondernemend centrum met ambitie en is op zoek naar een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut, bijvoorkeur met specialisatie. MTC de Fysioclub is het centrum voor actieve revalidatie waar op dit moment 24 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Binnen ons behandelteam hebben we meerdere master opgeleide collegas manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie en tevens arbeidsfysiotherapie. De Fysioclub investeert veel in kennis, ontwikkeling en faciliteiten. Zo werken we onder andere met geavanceerde meet en trainingsapparatuur, outcomemanagement, tijdscontingente behandelprogrammas en zijn alle collegas werkzaam in competentie-/ kennisgroepen. Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tevens worden er zowel interne als externe opleidingen georganiseerd. De Fysioclub, ondernemend centrum met ambitie en is daarom, ter uitbreiding van haar huidige team, op zoek naar een ervaren en gedreven fysiotherapeut. Iemand die op basis van vakkennis kan inspireren, argumenteren en overtuigen. Een resultaatgerichte teamplayer. Afgeronde opleiding fysiotherapie.; Minimaal 3 jaar werkervaring als fysiotherapeut.; Alle verplichte na en bijscholing door het KNGF en wet BIG voorgeschreven.;
Fysiotherapie vacatures Fydalo.
dagelijks nieuwe vacatures in je mailbox ontvangen? Kom in contact met ons. Bel 0172 233 013 of verstuur een terugbelverzoek. bel me terug bel me terug. Wat kunnen wij voor u betekenen. Meld uw vacature fysiotherapie. Wat Fydalo voor jou kan doen.
Vacature Algemeen fysiotherapeut Nuenen.
De werkdagen worden na overleg vastgelegd. Naast registratie in het KNGF kwaliteitsregister en BIG register vragen wij om de volgende kennis en vaardigheden competenties. Aantoonbare kennis die up to date is, door bijvoorbeeld nascholing of in een master traject professionele master.
Welkom Fysiotherapiepraktijk Willink Wassink Doetinchem.
Ons team bestaat uit vlnr Ron Willink, Anne Wilbrink, Bob van Ooy, Inge Lenselink en Emil Wassink. Allen zijn lid van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie KNGF en voor zover van toepassing, van een specialistenvereniging. Verder zijn ze ingeschreven in het BIG-register en in het centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Contacteer ons