Resultaten voor kngf richtlijnen

 
kngf richtlijnen
 
Samenvatting artikel KNGF-richtlijn" Fysiotherapie. S. all_subjects. Document. economics. if_65-fb_messenger_1181188. ic_favorite_border_black_24px. leaderboard. medicine. psychology. science_engineer
Samenvatting Tertiaire preventie: artikelen, samenvatting van de richtlijnen. Samenvatting Tertiaire preventie: artikelen, Samenvatting richtlijn. Samenvatting Tertiaire preventie: artikelen, Samenvatting richtlijn. Samenvatting Stationtoets 3: KNGF richtlijn Artrose. Samenvatting Stationtoets 3: KNGF richtlijn Artrose. Samenvatting Rechtssociologie: verplichte artikelen. Samenvatting Rechtssociologie: verplichte artikelen.
Fysiovragenlijst.
3435 SN NIEUWEGEIN. MFA Pouw Solutions. Artrose Heup en Knie. Verantwoording en toelichting. Astma bij kinderen. Verantwoording en toelichting. Verantwoording en toelichting. Verantwoording en toelichting. Verantwoording en toelichting. Verantwoording en toelichting. Verantwoording en toelichting. Klachten aan de arm, nek en/of schouder.
Downloads.
Home Richtlijnen Whiplash Downloads. Downloads RL Whiplash. Praktijkrichtlijn en Verantwoording en toelichting. Bijlage Afkortingen en verklarende woordenlijst. Artrose heup-knie 2018. Fysiotherapeutische dossiervoering 2016. Gestructureerde informatie-uitwisseling tussen huisarts en fysiotherapeut. Klachten aan de arm nek en of schouder KANS. Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden. print disclaimer copyright KNGF.
Praktijkrichtlijn.
Home Richtlijnen Whiplash Praktijkrichtlijn. Verwijzing en aanmelding. Fase 1 tot vier dagen. Fase 2 vier dagen tot drie weken. Fase 3 drie tot zes weken. Fase 4 zes weken tot drie maanden. Fase 5 en 6 meer dan drie maanden. Afsluiting en verslaglegging. Artrose heup-knie 2018. Fysiotherapeutische dossiervoering 2016. Gestructureerde informatie-uitwisseling tussen huisarts en fysiotherapeut. Klachten aan de arm nek en of schouder KANS. Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden. print disclaimer copyright KNGF.
Richtlijn Informatie-uitwisseling huisarts en fysiotherapeut NHG.
Home Richtlijnen praktijk Richtlijnen ICT Richtlijnen. Richtlijn Informatie-uitwisseling huisarts en fysiotherapeut. Deze in 2010 gelanceerde NHG/KNGF-richtlijn biedt huisarts en fysiotherapeut de basis voor de overdracht van zorginhoudelijke gegevens. De richtlijn geeft. het format voor de verwijsbrief en de consultvraag die het de fysiotherapeut in één oogopslag duidelijk maakt waarvoor de patiënt komt en wat de vraag van de huisarts is. het format voor de retourbrief van de fysiotherapeut die de huisarts direct inzicht geeft in het antwoord op de vraagstelling en welke nazorg de fysiotherapeut voorstelt. het format voor de informatie-uitwisseling in geval van directe toegang fysiotherapie DTF. de geëigende momenten om elkaar te informeren. de relatie met HIS respectievelijk FIS of EMD voor maximale geautomatiseerde ondersteuning. Herzien in 2012. Deze richtlijn is door NHG en KNGF ontwikkeld in het kader van het project e-Paramedici van Nictiz.
Richtlijnen.
Aan de linkerzijde van de website ziet u een overzicht van de beschikbare richtlijnen. Klik op een richtlijnnaam om alle beschikbare gegevens over deze richtlijn te raadplegen. Zodra u de keuze voor een richtlijn heeft gemaakt, kunt u snel door de richtlijn navigeren door in de linkerkolom op de verschillende onderwerpen te klikken. Onder andere in samenwerking met Zuyd Hogeschool in Heerlen heeft het KNGF een database opgericht waarin alle klinimetrie vragenlijsten/meetinstrumenten staat beschreven.
KNGF-richtlijn Manuele Therapie bij. PDF Download Available.
Op basis van deze evidence zijn wereldwijd een groot aantal klinische richtlijnen voor lage rugklachten gepubliceerd. Er zijn in Nederland inmiddels meerdere monodisciplinaire richtlijnen voor rugklachten gepubliceerd: de NHG standaard voor huisartsen 5, de NVAB richtlijn voor bedrijfsartsen en verzekeringsgeneeskundigen 6, de KNGF richtlijn voor fysiotherapeuten 7 en de KNGF richtlijn voor manueeltherapeuten 8.
Home.
Welkom bij de KNGF website voor Evidence Based Products. De KNGF Evidence Based Products site is uw online hulp: voor, tijdens en na een behandeling. U vindt hier mono en multidisciplinaire richtlijnen, evidence statements en standaarden beweeginterventies, die eigendom zijn van het KNGF of waarin het KNGF heeft geparticipeerd.
FSV Fysiek KNGF richtlijnen.
De KNGF Evidence Based Products site is uw online hulp: voor, tijdens en na een behandeling. U vindt hier mono en multidisciplinaire richtlijnen, evidence statements en standaarden beweeginterventies, die eigendom zijn van het KNGF of waarin het KNGF heeft geparticipeerd.

Contacteer ons