Op zoek naar ellen greve kngf?

 
ellen greve kngf
 

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden Nieuws CBF Centraal Bureau Fondsenwerving.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden. Radio en tv-spotjes. Iets vragen of melden? 31 augustus maakte KNGF Geleidehonden bekend dat directeur Ellen Greve per 1 september afscheid neemt van KNGF Geleidehonden. Ellen Greve heeft 13 jaar voor de organisatie gewerkt.
Vorig jaar nog bonus voor directeur KNGF Geleidehonden, en nu ontslag NRC.
De bonus van 18.500 euro was bedoeld als blijk van waardering. KNGF Geleidehonden, dat honden opleidt om mensen met een beperking te helpen, bestond in 2015 tachtig jaar. Daarvoor probeerde directeur Ellen Greve zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Met succes: koning Willem-Alexander kwam op bezoek, en de stichting won een Gouden Loeki voor een tv-reclame.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
KNGF-bestuurders worden verhoord over ontslag directeur Greve De Dikke Blauwe.
Dat heeft de Rechtbank Amsterdam beslist op verzoek van Ellen Greve: de KNGF-directeur vecht haar ontslag aan na een rel in de media over haar salaris. Vrijwel het volledige verweer van KNGF tegen zon verhoor werd door de rechter naar de prullenbak verwezen.
Directrice Ellen Greve moet vertrekken bij KNGF Geleidehonden Nationale Zorggids.
09 maart 17. Ellen Greve, die vanaf 2004 directrice is van KNGF Geleidehonden, moet plaats maken voor een nieuwe directeur van het goede doel. Dat stelt de raad van toezicht van KNGF, die zegt dat er geen draagvlak meer is voor Greve als directrice.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden.
Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden. 31 augustus 2017. Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden. Op 1 september a.s. neemt directeur Ellen Greve na 13 jaren afscheid van KNGF Geleidehonden. Onder haar leiding zijn veel successen geboekt.
RvT zegt KNGF-directeur Ellen Greve de wacht aan RTVA.
De Raad van Toezicht RvT van KNGF Geleidehonden heeft de directeur Ellen Greve geschorst en aangedragen voor ontslag. Ellen Greve is in conflict met haar toezichthouders en daagt hen nu voor de rechter. Formeel is Ellen Greve nog steeds directeur van KNGF Geleidehonden, maar wegens een ernstige ziekte wordt zij momenteel waargenomen.
KNGF wil directeur met kanker ontslaan Financieel Telegraaf.nl.
KNGF laat in een reactie weten dat in de Raad van Toezicht nooit op respectloze wijze is gesproken over Ellen Greve. Er werd geconstateerd dat mevrouw Greve geen draagvlak meer had, nadat het management team, de ondernemingsraad en een meerderheid van het personeel het vertrouwen heeft opgezegd in de directeur.

Contacteer ons