Resultaten voor kngf beweegprogramma

 
kngf beweegprogramma
 
Beweegprogramma Artrose Breederode Hogeschool.
In samenwerking met TNO en het Reumafonds heeft het KNGF ee n beweegprogramma ontwikkeld voor mensen met artrose. Uit diverse onderzoeken blijkt de meerwaarde van gedoseerd en gesuperviseerd bewegen bij mensen met artrose. Na deze cursus kunt u het beweegprogramma op een gedegen manier aanbieden met een zeer goede theoretische en praktische onderbouwing wat de uitvoering van het beweegprogramma bij uw patiƫnten tot een succes maakt.
Beweeginterventies.
Om te kunnen controleren of uw beweegprogramma voldoet aan de latest available evidence, u en uw collega's' over de bijbehorende competenties beschikken en of uw praktijken goed geoutilleerd is/zijn, is er gewerkt aan een checklist beweegprogramma's. Klik hier om naar de checklist te gaan. Fysiotherapeutische dossiervoering 2016. Gestructureerde informatie-uitwisseling tussen huisarts en fysiotherapeut. Verantwoording en toelichting. Juridische betekenis richtlijnen. Klachten aan de arm nek en of schouder KANS. Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden. print disclaimer copyright KNGF.
Beweegprogramma Diabetes Mellitus type 2 KNGF.
Op verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u deelnemen aan het KNGF Beweegprogramma DM Type 2. De kosten voor dit beweegprogramma worden vaak gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Hoeveel u vergoed krijgt heeft te maken met welke polis u heeft afgesloten.
Home.
Gezien het belang van zichtbaar onderscheid tussen beweegprogramma's' binnen het zorgdomein en buiten het zorgdomein en de weergave daarvan op de onze consumentenwebsite, is er behoefte aan een certificering voor beweegprogramma's. Het KNGF heeft daarom een certificaat ontwikkeld waarmee u kunt aantonen dat ook uw beweegprogramma aan de laatste wetenschappelijke eisen voldoet.

Contacteer ons