Op zoek naar kngf geleidehonden vacatures?

 
kngf geleidehonden vacatures
 
Heb je altijd al bij KNGF Geleidehonden. KNGF Geleidehonden Facebook.
Dit je kans, we hebben namelijk een aantal vacatures! KNGF Geleidehonden Vacatures. Om blinden de onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid te bieden waar ieder mens recht op heeft, leidt het KNGF Geleidehonden al meer dan 60 jaar blindengeleidehonden op, die ter beschikking gesteld worden aan visueel gehandicapten.
Vacatures werken bij KNGF Geleidehonden.
Als groeiende organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van één van onze teams? Houd dan deze vacaturepagina in de gaten. Op dit moment heeft KNGF Geleidehonden vacatures voor.:
Vacatures bij KNGF Geleidehonden. Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Upload een cv zodat u gevonden wordt door werkgevers. 0 beoordelingen met een gemiddelde van 8.0 KNGF Geleidehonden plaats een beoordeling. Wij hebben op dit moment geen vacatures Klik hier om een open sollicitatie te sturen. Klik hier voor alle vacatures in Amstelveen.
Kngf-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
In de kennel op het opleidingsterrein van KNGF Geleidehonden in Amstelveen verblijven de honden die aan hun opleiding tot geleidehond bezig zijn. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor KNGF Geleidehonden Vacatures in Amstelveen. 5.400 7.800 per maand.

Contacteer ons