Meer resultaten voor vacatures fysiotherapie kngf

 
vacatures fysiotherapie kngf
 
Fysiostart; De startpagina voor fysiotherapeuten; vacatures werk uitzendbureau's.'
Zodoende zijn wij op zoek naar een gezellige en ondernemende Fysiotherapeute of bijna afgestudeerd met goede communicatieve vaardigheden. Functie-eisen Afgestudeerd of bijna afgestudeerd Fysiotherapeute; Alle verplichte na en bijscholing door het KNGF en wet BIG voorgeschreven; Doelmatig kunnen denken en handelen; Goede communicatieve vaardigheden, ook schriftelijk rapportages; Bereidheid om minimaal 1 avond te werken wat alle collegas doen; Het nemen van verantwoordelijkheden in de alle daagse dingen in de praktijk; Wat bieden wij jou? Een gezellig en nauw samenwerkend team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar bovenal plezier op de werkvloer. Word jij de nieuwe teamplayer om UwFysio verder te laten groeien? Mail dan jouw motivatie en curriculum vitae voor 31 december 2018 naar bryan@uwfysio.com. Geplaatst op 15-11-18. Momenteel geen aanbod. Naam: Fysiotherapie Miriam Hanzen.
Grote zorgen KNGF om afnemende dekking fysiotherapie Medisch ondernemen MedischOndernemen.
5 december 2017 BRON: Medisch ondernemen. Grote zorgen KNGF om afnemende dekking fysiotherapie. Het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie KNGF waarschuwt voor de sterk afgenomen dekking voor fysiotherapie. Met uitzondering van CZ hebben alle zorgverzekeraars het aantal behandelingen voor fystiotherapie verlaagd.
KNGF Geleidehonden home.
Zo kunnen we jouw ervaring eenvoudiger en beter maken, je relevante advertenties tonen en de effectiviteit van deze advertenties meten. Wil je weten welke gegevens in de cookies staan, bekijk dan ons privacy statement. Klik op de knop om cookies te accepteren.
Vacatures.
Behandeling aan huis. Kijk op de vacaturebank van het KNGF voor actuele vacatures. Klik hier voor de mogelijkheden. Zonder verwijzing Fysiotherapie: doe de DTF-CHECK. Lid van het KNGF. Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717. Fysiotherapie Nieuwlande 2013.
Vacature Fysiotherapie Nieuwe koers KNGF Nieuws.
toegetreden tot het bestuur van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. In deze bestuursfuncties volgen zij Henri Kiers en Wietse Groenink en André Beens op. 9 redenen om aan krachttraining te doen. Orthopeden plaatsen eerste 3D-geprinte onderdelen knieprothese. Slim t-shirt helpt tegen rugklachten. Inloggen CV Plaatsen Mail alert. Vacature voor onbepaalde tijd. Vacature Fysiotherapie is uw vacaturesite voor alle Fysiotherapie vacatures.
Vacatures voor de fysiotherapeut FysioVacature.
Zet ook de vacaturemelder aan en we sturen je automatisch de nieuwste vacatures die aan jouw wensen voldoen. Vermeldingen voor zowel het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het KNGF CKR en/of het Keurmerk Fysiotherapie zijn bij ons mogelijk. Of je nog studeert of al veel ervaring en verbijzonderingen hebt je bent bij ons altijd welkom!
Vacatures en stages Fysio Centrum Zaanland.
Vacatures en stages. Vacatures en stages admin 2015-03-17T1350480000.: Er zijn op dit moment geen vacatures. Fysio Centrum Zaanland werkt samen met de verkorte opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool van Utrecht. Studenten die een seniorstage moeten volgen kunnen in onze praktijk terecht.
Kngf-vacatures december 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor KNGF Geleidehonden Vacatures in Amstelveen. Lees meer over werken bij KNGF Geleidehonden. Laurens 46 reviews. 4.021 per maand. Je bent in bezit van je diploma fysiotherapie, je staat ingeschreven in zowel het BIG register, als het Kwaliteitsregister van het KNGF.
Vacature Fysiotherapie Monsterboard.
We hebben 236 Fysiotherapie vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang Fysiotherapie vacatures per e-mail. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres.

Contacteer ons